Եթե չիփսեր շատ եք սիրում, սակայն գիտակցում եք, որ վնասակար են, այս տնական բաղադրատոմսը ձեզ համար է



Դիտումներ ` 743
Եթե չիփսեր շատ եք սիրում, սակայն գիտակցում եք, որ վնասակար են, այս տնական բաղադրատոմսը ձեզ համար է

Բաղադրիչներ

  • կարտոֆիլ - 3 հատ (միջին չափսի)
  • կանաչի - 150 գ (չորացրած)
  • ձիթայուղ - 200 գ
  • աղ - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Լվանում ենք կարտոֆիլը, մաքրում և կտրատում բարակ շերտերով:
kartofilayin-chipser-2
Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք սառցե խորանարդիկներով սառը ջուր, ապա ավելացնում շերտերով կտրատված կարտոֆիլը և թողնում այդպես 10 րոպե:
kartofilayin-chipser-3
Շարում ենք կարտոֆիլը մաքուր սրբիչի վրա և չորացնում:
kartofilayin-chipser-5
Նախապես պերգամենտային թղթով պատված տապակի վրա մի փոքր ձիթայուղ ենք լցնում, շարում կարտոֆիլը, համեմում չորացրած կանաչիով, աղով և տեղադրում նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ :
kartofilayin-chipser-7


Այս հիանալի խրթխրթան կարտոֆիլային չիպսը կարելի է մատուցել որպես նախուտեստ երեկույթների ժամանակ։ 


loading...

Փակել